CrossFit Kids

Wat is CrossFit Kids?

CrossFit Kids is voor kinderen vanaf 6 jaar toegankelijk. De kinderen komen hier op jonge leeftijd in aanraking met functioneel fitness. Op speelse wijze maken zij kennis met de basis bewegingen van CrossFit en leren zij deze toe te passen in sport, spel en het dagelijkse leven.

Veel kinderen zijn zoekende naar een leuke sport of een toffe tweede sport in de week. De trainingen binnen CrossFit Kids zijn zo ingericht dat iedereen mee kan doen, dus of het nu de hoofdsport is of leuk voor naast voetbal, hockey of turnen, iedereen is welkom.

Voor wie is CrossFit Kids?

De trainingen voor kinderen bij CrossFit Castellum in Utrecht-Leidsche Rijn zijn voor alle kinderen vanaf 6 jaar. Het maakt niet uit of een kind wel of geen ervaring heeft met CrossFit of andere sporten, ieder kind wordt door de aanwezige coach begeleid in de dagelijkse training.

Ook voor kinderen met extra of speciale aandacht is Crossfit Kids een ideale sport. De coaches van CrossFit Castellum zijn gespecialiseerd in remedial teaching, wat inhoudt dat een kind met een blessure of afwijking in bouw ook goed (wellicht aangepast) begeleid wordt.

Wanneer kunnen kinderen meedoen aan CrossFit kids?

De CrossFit voor Kids trainingen worden gegeven op de middaguren. Na schooltijd een uurtje sporten is voor veel kinderen een fijn moment om energie kwijt te kunnen.

Voor de lessen voor kinderen geldt geen inschrijfperiode of startcyclussen. Jouw kind kan instappen wanneer hij/zij wilt en zelf bepalen aan welke les wordt deelgenomen.

Hoe kan je kind meedoen aan CrossFit Kids?

Deelnemen aan de lessen voor Kids is eenvoudig, via de app SportBit maak je een account aan, of wanneer je als volwassenen al een account hebt kun je hier een familie account in aanmaken. In de app kan een strippenkaart voor Kids worden aangeschaft. Met deze strippenkaart zijn de lessen in het roosten aan te melden.

Direct aanmelden

CrossFit Kids (10 lessen)

85 euro
Eenmalig

Meld aan